Foto: Vida Press
Daudzi piekritīs, ka aktrises Sāras Džesikas Pārkeres visu laiku spilgtākā loma ir rakstniece Kerija Bredšova no seriāla "Sekss un lielpilsēta". Modīgajai pilsētniecei ar iespaidīgo attiecību pieredzi joprojām vēlas līdzināties daudzas, tomēr reālajā dzīvē Pārkere vairs neizskatās tā, kā mēs atceramies viņu no seriāla.

Aktrisei šopavasar apritēja 52 gadi, un tikai likumsakarīgi – nedz slava, nedz bagātība nespēj uzvarēt cīņu ar laiku. Arī Pārkeres sejā skaidri manāmas novecošanas pazīmes.

Sāru un viņas atveidoto Keriju vieno kaislība pret smalkām kurpītēm, un reālajā dzīvē aktrise izveidojusi pati savu apavu līniju, kurai netrūkst sieviešu kārtas fanu visā pasaulē. Ārzemju mediji vēsta, ka svētku gaidās Ņujorkā atvēries Pākeres kurpju pop-up veikaliņš, kurā arī viņa pati šonedēļ manīta.

Pārkere, tērpusies vienkāršās, bet stilīgās drānās, laipni apkalpojusi kādu klienti, kura piemērījusi kurpes. Tiesa, paparaci slepus uzņemtie kadri nedaudz satraukuši aktrises fanus. Bildēs viņa izskatās ne pēc sevis.

Aktrises sejiņa fotogrāfijās liekas nogurusi, pelēcīga un arī laika zobs tajā atstājis manāmas pēdas. Turklāt Pārkerei nav arī glaimojis nedz attālums, nedz rakurss, no kāda bildes uzņemtas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!