Foto: Reuters/Scanpix/Vida Press

Viens no Holivudas populārākajiem aktieriem Džonijs Deps (attēlā) jau gadiem ilgi tiek dēvēts par vienu no iekārojamākajiem planētas vīriešiem. Tiesa, pēdējā laikā viņš pagalam izdēdējis, un fani sākuši bažīties par viņa veselību.

Ārzemju mediji vēsta, ka popdziedātāja Lady Gaga šonedēļ kādā Losandželosas restorāniņā īpaši izmeklētā sabiedrībā atzīmējusi 31 gada jubileju. Lūgto viesu vidū bijusi virkne pirmās klases slavenību, kuras pasākuma norises vietā vaktējis preses fotogrāfu barinš.

Paparaci pēc ilgāka pārtraukuma izdevies iemūžināt arī Depu, kurš kamerām rādījis visai drūmu un iekritušu vaigu. Līdz ar bilžu nonākšanu atklātībā tabloīdus pāršalkuši neizpratnes pilni virsraksti, kuros uzdots jautājums, vai fotogrāfijās nudien redzams Džonijs.

Aktieris kļuvis pavisam svešāds – Deps acīmredzami izkāmējis, un svara zudums ne tikai atstājis iespaidu uz viņa auguma aprisēm, bet arī seju, kas izskatās pagalam sašļukusi un rievaina.

Turklāt, kā sprieduši ārzemju mediji, arī sirmā bārdiņa un ūsas šobrīd 53 gadus vecajam vīrietim neglaimo un liek viņam izskatīties par dažiem gadiem vecākam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!