Foto: Kadrs no filmas
Gadiem ilgi kuluāros mēļots par nesaskaņām starp kulta seriāla "Sekss un lielpilsēta" galveno lomu atveidotājām Sāru Džesiku Pārkeri un Kimu Ketrelu, un nesen abu saspīlētās attiecības atkal nonākušas tabloīdu redzeslokā.

Februāra sākumā plašsaziņas līdzekļus pāršalca vēsts, ka miris atrasts Ketrelas brālis. Aktrise ar sociālo tīklu starpniecību lūdza ļaudis cienīt viņas ģimenes tiesības uz privātumu, kā arī pateicās visiem par izteikto līdzjūtību.

Publisku līdzjūtību par brāļa zaudēšanu viņai izteikusi arī kolēģe Pārkere. "Mīļā Kima, mana mīlestība un līdzjūtība tev un taviem tuviniekiem un dievpalīgs tavam brālim," sociālajos tīklos vēstījusi Pārkere.

Daudzus pārsteigusi Ketrelas atbilde Pārkerei. Tā vietā, lai pateiktos par līdzjūtību, viņa metusies nosodīt kolēģi, izsakot dažādas piezīmes par viņas personību.

"Mana mamma man šodien prasīja: "Kad šī liekule Sāra Džesika Pārkere beidzot liks tevi mierā?" Tavi nepārtrauktie centieni sazināties ir sāpīgs atgādinājums par to, cik ļauna tu biji toreiz un esi tagad. Ļauj man ieviest skaidrību (ja es to jau neesmu izdarījusi). Tu neesi mana ģimene. Tu neesi mana draudzene. Es rakstu, lai pēdējo reizi tev atgādinātu – pārstāj izmantot mūsu traģēdiju, lai atjaunotu savu "jaukās meitenes" slavu," "Instagram" tīklā vēstījusi Ketrela.

Neviena no aktrisēm medijiem nav sniegusi sīkākus komentārus, bet abu vārdi šonedēļ gozējas tabloīdu ziņu virsrakstos, liekot izskanēt dažādiem minējumiem par to, kas starp abām izraisījis tik lielas nesaskaņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!