Foto: Vida Press
Šoruden pasauli viena pēc otra pāršalc apsūdzības pret šovbiznesa darboņiem par seksuālu uzmākšanos vai vardarbību. Tagad viņu sarakstam pievienojies arī seriāla "Intrigante" ("Gossip Girl") aktieris Eds Vestviks.

Kā vēsta "The Huffington Post", aktrise Kristīna Koena par Vestvika rīcību visai pasaulei paziņojusi savā "Facebook" profilā, atklājot – vīrietis viņu izvarojis pirms trim gadiem.

Kā apgalvojusi aktrise, tas noticis Vestvika mājās – viņa tur kopā ar savu draugu producentu vakariņot. Ierodoties viņu samulsināja tikko iepazītā Vestvika aicinājums nodarboties ar seksu, bet viņas pavadonis nav vēlējies doties prom – tas, viņaprāt, būtu padarījis situāciju vēl neveiklāku un licis viesu uzņēmējam justies neērti. Lai ļautu vīriešiem "nogludināt situāciju", sieviete, aizbildinoties ar nogurumu, devusies atlaisties uz viesu istabu, bet tur iemigusi.

"Es pamodos no tā, ka Eds bija uzgūlies man virsū, viņa pirksti ielauzās manā ķermenī. Es viņam lūdzu pārtraukt, bet viņš bija stiprs," atcerējusies Koena.

"Es biju paralizēta, pārbijusies. Es nespēju parunāt, es vairs nespēju pakustēties. Viņš mani turēja un izvaroja," vēstījusi aktrise. Viņas draugs, kurš sievieti pavadījis uz aktiera mājām, vainojis pašu aktrisi notikušajā un ieteicis viņai karjeras dēļ klusēt – producents apgalvojis, ka pēc šādas apsūdzības pret Edu viņa varēšot aizmirst par aktrises darbu.

Atklātajā "Facebook" ierakstā aktrise nav slēpusi – tas bijis grūts laiks viņas dzīvē. Māte cīnījusies ar vēzi, un trīs mēnešus pēc meitas izvarošanas viņa devusies mūžībā. Mātes slimība un nāve nav ļāvusi Koenai atrast laiku un iespēju tikt galā ar emocionālajām izvarošanas sekām un viņa, kā pati raksta, "apglabājusi savu vainas sajūtu un sāpes".

Pēc pēdējā laikā atklātībā nonākušajām apsūdzībām arī Koena nolēmusi neklusēt, un savā publiskajā paziņojumā viņa nav slēpusi – viņai kļūstot nelabi, redzot, cik ļoti Vestviks tiekot respektēts, kamēr patiesībā "tādi vīrieši kā Eds izmanto savu slavu un varu, lai izvarotu un iebiedētu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!