Foto: Privātais arhīvs

Nesen tapa zināms, ka aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa izšķīrusies no sava drauga, uzņēmēja Rūdolfa Brēmaņa, un viss liecina par to, ka viņa par attiecību izjukšanu lieki neskumst un nelej gaužas asaras. Tieši pretēji – Agnese šovasar ir uzplaukusi kā krāšņs zieds.

Zeltiņa savus "Instagram" sekotājus pēdējās nedēļās dāsni iepriecinājusi ar skaistiem foto, kas iemieso viņas sievišķību, šarmu un daili. Aktrises publiskoto bilžu vidū netrūkst arī nedaudz pikantāku kadru, kuros viņa tapusi iemūžināta peldkostīmā.

Zeltiņa kopā ar savu dēlu Robiju šomēnes devusies ceļojumā uz Turciju, un arī atpūtu ārzemēs viņa diezgan cītīgi dokumentējusi sociālajos tīklos. 46 gadus vecā aktrise padalījusies arī ar vairākiem valdzinošiem kadriem, kuros iemūžināta bikini.

Zeltiņa, daloties ar fotogrāfijām, piedomājusi arī pie daudznozīmīgiem bilžu aprakstiem, kuros viņa atklāj savas šī brīža izjūtas un dzīves atziņas pēc nesen izjukušajām attiecībām.

"Laime ir gaisā. Neraudi par to, ka tas ir beidzies, bet smaidi par to, kas tas notika. Katru minūti, kad dusmojies, tu zaudē 60 laimes sekundes," saviem faniem vēstījusi aktrise.

View this post on Instagram

The tans will fade but the memories will last forever.☀️⭐️🦋#vacation #lavacanza #lavacanzacontinua #holidays

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on Aug 14, 2018 at 12:12pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!