Foto: Vida Press
Holivudas zvaigznēm precēšanās un laulības šķiršana jau pēc pāris mēnešiem ir pavisam ikdienišķa parādība. Tad, protams, notiek tiesāšanās vairāku gadu garumā par to, kā tiks dalīta manta un bagātība. Šonedēļ mediju ievērības lokā nonācis pazīstamais aktieris Terenss Hovards (attēlā), kurš iekūlies šķiršanās skandālā.

Kā vēsta amerikāņu mediji, 46 gadus vecais Terenss šonedēļ uzvarējis tiesas prāvā starp viņu un bijušo sievu Mišelu Gēntu. Pāris 2012. gadā iesniedzis prasību šķirt laulību, taču tagad gaismā nākuši ne visai glaimojoši fakti par abu kopdzīvi.

Noskaidrojies, ka Mišela vīru piespiedusi parakstīt šķiršanās dokumentus, draudot visai pasaulei atklāt baisus faktus. Viņa aktieri šantažējusi ar sarunu ierakstiem, kuros mīlnieki izbaudījuši seksu pa telefonu.

Tāpat viņa piedraudējusi publiskot video, kurā iemūžināts, kā aktieris pavisam plikiņš danco vannas istabā. It kā ar to vēl nebūtu gana, viņa bijušo vīru pazemojusi un publiski izsmējusi viņa locekļa garumu.

Mišela, iebiedējot Terensu, panākusi, ka viņš paraksta šķiršanās dokumentus. Tāpat viņš bijušajai sievai samaksājis prāvu summiņu, lai viņa turētu muti. Kad sākusies mantas dalīšana, aktieris tomēr nolēmis tiesai atklāt, ka piekritis šķirt laulību pret paša gribu, un visbeidzot viņš panācis savu - bijusī sieva paliks bešā.

Tiesa, arī pats Hovards nav nemaz tik balts un pūkains. Mišela pavēstījusi, ka aktieris pret viņu pacēlis roku un neilgi pirms kāzām krāpis. Šī bija filmu zvaigznes otrā laulība, un arī pirmā šķirtene apgalvojusi, ka bijušais vīrs viņu sitis.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka šo trīs gadu laikā, kamēr Hovards tiesājies ar Gēntu, viņš jau paspējis apprecēties vēlreiz un arī izšķirties. Tagad viņš var lepoties ar trīs izjukušām laulībām, kas Holivudas standartiem ir visnotaļ vērā ņemams sasniegums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!