Foto: Vida Press

Pēc divus gadus ilgušas laulības šķirtus ceļus nolēmuši iet amerikāņu aktrise Halle Berija un viņas vīrs, franču izcelsmes aktieris Olivjē Martiness (abi attēlā). Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji vēsta, ka pāris otrdien, 27. oktobrī, sniedzis oficiālu paziņojumu, kurā teikts, ka šāds lēmums pieņemts pēc ilgām un smagām pārdomām.

"Ar smagu sirdi esam pieņēmuši lēmumu šķirties. Mūsu starpā valda mīlestība un cieņa vienam pret otru un vēlme sniegt mūsu dēlam visu to labāko. Mēs viens otram novēlam laimi un ceram, ka šajā grūtajā periodā cienīsiet ne tikai mūsu, bet arī mūsu bērnu privāto dzīvi," teikts pāra oficiālajā paziņojumā izdevumam US Magazine.

Slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka nesaskaņas lauleņu starpā radušās pēc tam, kad šī gada janvārī Martiness Losandželosas lidostā uzbrucis vienam no iestādes darbiniekiem. Toreiz kopā ar viņu bijusi arī Berija un abu kopīgais dēliņš. Cietušais vīrietis pāri iesūdzējis tiesā un pieprasījis piecus miljonus dolāru lielu sāpju naudu.

Šī incidenta dēļ Berijas un Martinesa starpā regulāri izcēlušies strīdi. Visbeidzot nemitīgā kašķēšanās sagandējusi abu attiecības, un pāris pieņēmis lēmumu šķirties. Tāpat TMZ apgalvots, ka aktrise un viņas vīrs sapratuši, ka ir ļoti atšķirīgi cilvēki ar pilnīgi pretējiem raksturiem.

Šķiršanās dokumenti parakstīti šonedēļ, un mediji ziņo, ka Berija dokumentos nav norādījusi savu īsto vārdu. Tāpat zināms, ka aktrise nav pieprasījusi pilnu vai dalītu aprūpi par abu kopīgo dēlu - viņa vēloties rīkoties tā, kā būtu vislabāk divus gadus vecajam mazulītim.

Berija un Martiness iepazinās 2010. gadā ne visai veiksmīgās filmas Dark Tide uzņemšanas laukumā, bet 2012. gada sākumā paziņoja par saderināšanos.

Savukārt 2013. gada jūlijā abi aktieri salaulājās, bet pāris mēnešus vēlāk, oktobrī, pasaulē nāca abu kopīgais dēliņš. Berijai šī bija trešā laulība un otrais bērns. Savukārt Martiness pirms tam iepriekš oficiāli nebija precējies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!