Foto: Vida Press
Holivudas spīdeklis Kianu Rīvss bieži vien tiek dēvēts par vienu no noslēpumainākajām un skumjākajām šovbiznesa zvaigznēm, un šonedēļ aktiera fanus satraukuši īpaši bēdīgi foto, kuros viņš izskatās pavisam sadrūmis un nomākts.

Kā vēsta ārzemju mediji, fotogrāfijas uzņemtas pie kādas studijas Bruklinā, kur aktieris aizvadījis cīņas treniņu, gatavojoties lomai filmas "Džons Viks" ("John Wick") trešajā daļā. Rīvss bijis pavisam iegrimis savās domās, lēni kūpinājis cigareti un malkojis proteīna kokteili.

Arī viņa izskats kļuvis pavisam svešāds. Aktieris devis brīvu vaļu dabiskajam ķermeņa apmatojumam, un viņš tagad lepojas ar gariem matiem un kuplu bārdu.

Jāatzīmē, ka deviņdesmito gadu izskaņā visa pasaule bija pie Rīvsa kājām – pēc "Speed" un "The Devil's Advocate" panākumiem tikko bija iznācis jaunais grāvējs "The Matrix", viņa draudzene Dženifera Saima bija bērniņa gaidībās.

Tiesa, pāra meitiņa pasaulē nāca nedzīva. Šim triecienam sekoja nākamā traģēdija – Dženifera, kura pēc bērniņa zaudēšanas bija sākusi aizrauties ar narkotikām un antidepresantiem, gāja bojā autoavārijā.

Kianu pēc šī zaudējuma pavisam noslēdzās sevī, filmēties joprojām piekrīt reti, ar medijiem kontaktējas nelabprāt. Reizēm viņš mēdz doties naksnīgās pastaigās un runāties ar bezpajumtniekiem. Šī iemesla dēļ viņš jau daudzus gadus tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem Holivudas vientuļniekiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!