Foto: Reuters/Scanpix

Šomēnes tapa zināms, ka neskaitāmas reizes par pašu skaistāko un seksīgāko sievieti pasaulē atzītā aktrise Megana Foksa ir trešā mazuļa gaidībās. Kopš brīža, kad jaunumi nāca gaismā, mediji aktīvi vētījuši viņas privāto dzīvi.

Aizvadītajā gadā tapa zināms, ka pajukusi Foksas un aktiera Braien Ostina Grīna (abi attēlā) vairākus gadus ilgā laulība. Pārim ir divi kopīgi dēli. Nesen tapa zināms, ka, lai gan abi bija nolēmuši iet šķirtus ceļus, neplānoti pieteicies trešais mazulis – Grīns apstiprināja, ka viņš ir gaidāmā bērna tēvs.

Vairāki pāra draugi ārvalstu medijiem klāstīja, ka Foksa un Grīns nolēmuši šķiršanos uz laiku atlikt, taču šonedēļ kāds zinātājs izdevumam US Weekly pavēstījis, ka pāris paliks kopā.

Tiek ziņots, ka šķiršanās ierosinātāja bijusi Foksa, taču tagad viņa esot pārdomājusi. Tas noticis, pateicoties Grīna centībai. Vīrs nesen noorganizējis kopīgu ceļojumu uz Havaju salām, un romantiskā dzirksts abu starpā esot uzplaukusi no jauna.

"Megana bija tā, kas ierosināja šķiršanos, taču Braiens ir darījis visu, lai pārliecinātu viņu pārdomāt. Viņš izplānoja ceļojumu uz Havaju salām – uz vietu, kur abi apprecējās.

Viņa pagaidām nav atsaukusi šķiršanos, bet viss virzās uz to, ka tā notiks," slepenais informators pastāstījis US Weekly.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!