Foto: Vida Press
Ārvalstu mediji ziņo, ka izveidojies jauns aktieru pāris – romantiskas attiecības uzplaukušas starp Keitiju Holmsu un Džeimiju Foksu (abi attēlā).

To, ka abas kinozvaigznes ir pāris, publiski apstiprinājusi Džeimija Foksa tuva draudzene, aktrise Klaudija Džordana. Sieviete otrdien viesojusies kādā radio šovā. Tā laikā viņa izpļāpājusies par attiecībām.

"Džeimijs ar viņu ir ļoti laimīgs. Man patīk redzēt viņu tik laimīgu," pastāstījusi Džordana.

Holmsa no 2002. līdz 2012. gadam bija precējusies ar aktieri un pārliecinātu scientoloģijas piekritēju Tomu Krūzu. Drīz pēc laulības šķiršanas uzvirmoja runas, ka viņai izveidojušās romantiskas attiecības ar Foksu.

Abi aktieri šīs runas atteicās komentēt, taču šī gada sākumā baumas uzvirmoja ar jaunu sparu – tabloīdi Holmsas zeltnesī bija pamanījuši gredzenu, un tika izteikts minējums, ka viņa saderinājusies.

Martā Fokss gan beidzot kļuva runīgāks. Viņš kādā intervijā noliedza, ka starp viņu un Holmsu būtu romantiskas jūtas. Vīrietis skaidroja, ka tabloīdi jau aptuveni trīs gadus mēģinot abiem piedēvēt dēku, taču tas viss esot tīrākās baumas.

Fokss toreiz apgalvoja, ka abi kopā strādājot pie kāda projekta un esot tikai labi draugi. Tiesa, Klaudijas Džordanas teiktais radio intervijā apstiprina, ka aktieris, iespējams, drusciņ samelojies, lai slēptu attiecības.

Savukārt tenku portāli steidz ziņot, ka Fokss un Holmsa satiekas jau gandrīz divus gadus, taču savas attiecības slēpj, jo baiļojas, ko par to teiks aktrises bijušais vīrs Toms Krūzs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!