Foto: Privātais arhīvs
57 gadus vecais britu aktieris Stīvens Frajs oficiāli reģistrējis attiecības ar savu mīļoto vīrieti – 27 gadus veco komiķi Eliotu Spenseru (abi kopā attēlā). Par to pats Frajs paziņojis savos sociālajos tīklos.

"Mēs ar Spenseru[laulību ceremoniju] istabā iegājām kā divi dažādi cilvēki, bet ārā iznācām kā viens veselums," Twitter profilā paziņojis Frajs un pievienojis dažas fotogrāfijas no svinīgā pasākuma.

Jau ziņots, ka par saderināšanos pāris pavēstīja 6. janvārī. Satikties viņi sāka 2014. gada vasarā, bet pirmo reizi publiski kā pāris parādījās tikai novembrī.

Stīvens Frajs ir britu aktieris un dramaturgs, nereti dēvēts par "pašu gudrāko no britiem". Popularitāti viņš iemantojis ar vairākiem komēdiju seriāliem, bet filmējies arī vairākos desmitos filmu (Wilde, Gosford Park, V for Vendetta, Alice in Wonderland u.c.).

Frajs jau sen neslēpj savu homoseksuālo orientāciju. 14 gadus viņš dzīvoja kopā ar Danielu Koenu, bet 2010. gadā viņu attiecības beidzās. Frajs toreiz mēģināja izdarīt pašnāvību un mocījās no vientulības.

Aktieris neslēpj, ka cieš no bipolāriem traucējumiem un kokaīna atkarības, taču šie faktori netraucē viņu būt ražīgam radošajā sfērā.

Šīs laulības izraisījušas pretrunīgu reakciju sabiedrībā, uzsvaru gan liekot nevis uz geju attiecībām, bet uz pāra lielo vecuma starpību. Tomēr Eliota tēvs medijiem paziņojis, ka viņi ar sievu no priekiem esot "septītajās debesīs".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!