Foto: Vida Press

Šonedēļ tapa zināms, ka pēc 12 gadus ilgām attiecībām, no kuriem divi pavadīti laulībā, šķiras Holivudas aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits. Lauvas tiesu uzmanības izpelnījusies arī Pita bijusī sieva, aktrise Dženifera Anistone (attēlā).

Anistone laika posmā no 2000. līdz 2005. gadam bija Pita sieva, taču abi izšķīrās, kad Breds filmas Smita kungs un kundze (Mr. & Mrs. Smith) uzņemšanas laukumā iepazinās ar Džoliju.

Lai gan Pits vēlāk intervijās skaidroja, ka ne jau Andželīnas dēļ viņš izšķīries no Anistones un abu laulībā jau pirms tam bijusi krīze, daudzi viņa teiktajam nenoticēja.

Sabiedrībai labpatika domāt, ka Anistone visus šos gadus skumusi, ilgojusies pēc Pita un tā arī nekad nav spējusi tikt pāri šķiršanās sāpēm. Lai gan pērnā gada vasarā viņa apprecējās ar aktieri Džastinu Terū (abi attēlā), tabloīdu spekulācijas par viņas jūtām pret bijušo vīru joprojām nav rimušas.

Tagad, kad tapis zināms, ka Pits un Džolija šķirsies, šajā tracī ierauta arī Anistone. Jau uzradušies labdari, kas medijiem pastāstījuši, ka viņa izjūtot nelielu gandarījumu, ka pāris izšķīries.

Savukārt interneta huligāni nerimstas sociālos tīklus pārpludināt ar jociņiem par to, kāda bijusi Anistones reakcija, uzzinot, ka Pits un Džolija šķiras.

Visbeidzot tabloīdi ķērušies klāt arī Anistones un Terū laulības vētīšanai. Tenku izdevums "In Touch" šonedēļ vēstīja, ka pāra starpā sākušās nesaskaņas un attiecībās iestājusies krīze, bet laulība drīz tiks šķirta.

Anistones preses pārstāvji izdevumam "The Mirror" snieguši publisku komentāru, kurā noraidījuši runas par šķiršanos un baumas nodēvējuši par pilnībā safabricētām un nepamatotām.

Jāatzīmē, ka ne tikai tabloīdi, bet arī preses fotogrāfi uzvedas kā aptrakuši. Medīti tiek ne tikai Džolija un Pits, bet arī bijusī sieva Anistone.

Pastiprinātās intereses dēļ Anistone pieņēmusi lēmumu bēgt no Losandželosas. Viņa devusies uz Ņujorku, taču arī tur aktrisei nav miera, jo paparaci turpina sekot viņai pa pēdām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!