Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka tiek šķirta Holivudas zvaigžņu Dženiferas Anistones un Džastina Terū laulība, kura bija ilgusi aptuveni divarpus gadu. Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi ar skubu ķērušies klāt attiecību izjukšanas iemeslu vētīšanai.

Pāris saderinājās 2012. gadā. Savukārt kāzas tika dzertas 2015. gada vasarā. Izdevums "People" šonedēļ vēsta, ka Anistone un Terū vēlējušies arī tikt pie bērniņa, tomēr tas nav izdevies.

"Kad Džena iepazinās ar Džastinu, viņa jau gandrīz bija pavisam atmetusi domu, ka viņai būs bērni. Viņi gribēja bērniņu, bet nekas neizdevās," Anistonei pietuvināts avots sacījis izdevumam.

Tiesa, lai gan pāris izjutis vilšanos un skumjas, tas tomēr neesot bijis iemesls, kāpēc laulība izjukusi. "Us Weekly" vēsta, ka, iespējams, plaisu attiecībās radījusi Anistones pirmā laulība ar aktieri Bredu Pitu.

Kāds zinātājs, kurš, protams, vēlējies palikt anonīms, apgalvojis, ka Terū esot nejauši atradis līmlapiņas ar romantiskiem tekstiem, ko Pits savulaik rakstījis Anistonei. Aktrise pēc laulības izjukšanas tās bija saglabājusi.

"Tās bija līmlapiņas ar īsiem, jaukiem tekstiem, piemēram, "tu šovakar izskaties apburoši" un "es jau sāku pēc tevis ilgoties"," klāstījis zinātājs.

Lai gan Anistone mēģinājusi pārliecināt vīru, ka tas neesot nekas īpašs, Džastins tomēr izjutis nedrošību, un tas radījis strīdus.

Lai gan izskanējuši dažādi minējumi par šķiršanās iemesliem, nedz Anostone, nedz Terū nekādus komentārus pagaidām medijiem nav snieguši.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!