Foto: Reuters/Scanpix
Aktieru Toma Kūza un Keitijas Holmsas meitiņai Suri šopavasar apritēja desmit gadiņi. Tiesa, slavenais tēvs šo zīmīgo notikumu nav pagodinājis ar savu klātbūtni. Ārvalstu tabloīdi vēsta, ka Krūzs mazulīti nav saticis aptuveni trīs gadus.

Krūza un Holmsas laulība tika šķirta 2012. gada vasarā. Šis process izrādījās neparasti īss – mantas un meitas aprūpes tiesību dalīšana aizņēma vien divus mēnešus.

Toreiz kinozvaigžņu pārstāvji medijiem paziņoja, ka abi vecāki apņēmušies kopīgiem spēkiem rūpēties par meitiņu. Tiesa, pēdējos gados apliecinājies, ka Suri audzināšana atstāta Holmsas pārziņā.

Paparaci jau labu laiku nav izdevies Suri iemūžināt kopā ar tēti, un izdevuma "US Weekly" rīcībā nonākusi informācija, ka Krūzs savu atvasi nav saticis aptuveni trīs gadus. Mazulīte dzīvo kopā ar mammu, un Holmsa pilda gan mātes, gan tēva lomu.

"Toms nav redzējis Suri un sazvanījies ar viņu aptuveni trīs gadus," pastāstījusi kāda pietuvināta persona, kura vēlējusies palikt anonīma. Savukārt kāds cits informators atklājis, ka Krūzam ar meitu pilnībā zudis jebkāds kontakts.

Tiek vēstīts, ka slavenību mednieki jeb paparaci Krūzu kopā ar meitu pēdējo reizi manījuši 2012. gada vasarā. Savukārt informatori sacījuši, ka aktieris nemaz neesot ieinteresēts satikt savu atvasi.

Jau agrāk izskanējušas runas, ka Krūzs, kurš ir fanātisks scientoloģijas piekritējs, par meitu neliekas ne zinis savas reliģiozās pārliecības dēļ. Tieši baznīcas pārstāvji esot pārliecinājuši tēvu ignorēt mazo Suri, jo viņa varot radīt liekas nepatikšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!