Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 13. jūlijā, apprecējušies divi slaveni aktieri – amerikāniete Halle Berija un francūzis Olivjē Martiness (abi kopā attēlā), kuri bija saderinājušies kopā pagājušā gada sākuma.

Kā, atsaucoties uz aktrises preses dienesta pārstāvjiem, vēsta ārvalstu mediji, kāzas notika Chateau des Conde in Vallery pilī Burgundijā, Francijā, un tajās piedalījās tikai pāra radinieki un tuvākie draugi.

46 gadus vecajai Berijai šīs bija jau trešās laulības - no 1993. līdz 1997. gadam viņa bija precējusies ar beisbolistu Deividu Džastinu, bet no 2001. līdz 2003. gadam - ar r&b dziedātāju Eriku Benetu, kurš pēc tam ārstējās no seksa atkarības.

Pēc šķiršanās aktrise satikās ar modeli Gabrielu Obrī, un šajā savienībā piedzima meitiņa Nāla Ariela. Tagad Berija gaida savu otro bērnu - tas būs puisēns, kurš dzims septembrī vai oktobrī.

Savukārt 47 gadus vecais Martiness iepriekš oficiāli nav bijis precējies, bet vairākus gadus viņš satikās ar austrāliešu dziedātāju Kailiju Minogu.

Berija un Martiness iepazinās 2010. gadā ne visai veiksmīgās filmas Dark Tide uzņemšanas laukumā, bet 2012. gada sākumā paziņoja par saderināšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!