Foto: Vida Press
Pasauli satraucis amerikāņu aktrises Laras Flinnas Boilas (attēlā), kura savulaik populāra kļuva, pateicoties dalībai seriālā "Tvīnpīka", izskats. Paparaci slaveno sievieti iemūžinājuši vairākos neglaimojošos kadros.

Šopavasar mediji un aktrises fani šausminājās, ka 46 gadus vecā sieviete ar plastiskajām operācijām pilnībā izķēmojusi savu seju. Jaunākie foto, kas šomēnes tapuši Losandželosas pievārtē, jau atkal raisījuši kaismīgu diskusiju par viņas izskatu.

Tabloīdi vēsta, ka aktrise devusies uz tirgu iepirkties. Slavenā sieviete no atpazīstamības centusies izvairīties, slēpjoties zem beisbola cepurītes un ikdienišķām drānām, taču vērīgajiem slavenību fotogrāfiem nekas nepaslīd garām.

Bildes ar Boilu publicētas lielākajos slavenību dzīvi atspoguļojošajos tabloīdos, un ziņu virsraksti ir skarbi – mediji nekaunīgi apspriež aktrises seju un fizisko formu.

Boilas sejai veltīti tādi apzīmējumi kā "uzpampusi", "biedējoša" un pat "neglīta". Tāpat apspriests aktrises puncītis – fani saraukušies, ka sievietei parādījies liekais svars un viņa par sevi vairs nerūpējas.

Izdevums "The Daily Mail" konsultējies ar vairākiem plastiskās ķirurģijas speciālistiem. Eksperti, apskatot bildes, sprieduši, ka Boilas izskatu vēl vairāk sagandējušas nesen veiktas ne pārāk veiksmīgas skaistuma procedūras – rinoplastika, botoksa injekcijas un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!