Foto: Vida Press
Holivudas populārākajam mīlas pārim šobrīd neklājas viegli – slavenību dzīvi atspoguļojošos medijus ar apskaužamu regularitāti pārpludina ziņas par krīzi aktieru Breda Pita un Andželīnas Džolijas (attēlā) laulībā. Turklāt nesen uzvirmojušas baisas runas par Džolijas veselības stāvokli.

Izdevums National Enquirer saviem lasītājiem ziņo, ka Džolijas dzīvība esot apdraudēta. Aktrise pēdējos mēnešos ļoti novājējusi, un svara zudums raisījis runas, ka viņa sirgst ar dažādām baismīgām kaitēm.

Vairāki "labdari", kuri sevi dēvē par Džolijas draugiem, pastāstījuši, ka aktrise nesen hospitalizēta, jo viņas ķermenis nav izturējis slodzi. Kinozvaigzne sirgstot ar anoreksiju, viņai konstatēts vēzis, un sievieti regulāri piemeklējot paranojas lēkmes.

Tāpat "labdari" izdevumam pastāstījuši, ka Džolijas svars nokrities līdz kritiskai atzīmei – 35 kilogramiem. Zvaigzne esot zaudējusi cīņu ar slimībām, un viņa pamazām mirstot.

Drūmās baumas sabiedrībā izpelnījušās neviennozīmīgu novērtējumu. Lielākā daļa ļaužu uzskata, ka runām nav nekāda pamata vai arī tās ir stipri pārspīlētas, taču netrūkst arī tādu, kas pārpludinājuši sociālos tīklus ar žēlabainiem tekstiem par Džolijas veselību.

Savukārt nedz pati aktrises, nedz viņas vīrs sabiedrības satraukumu un savu veselības stāvokli nav komentējuši. Svaigākie foto gan liecina, ka baumas par drīzo nāvi, anoreksiju un citām kaitēm ir stipri vien pārspīlētas.

Mēles tiek trītas arī par aktrises privāto dzīvi. Jau vēstīts, ka Džolija un Pits pavisam drīz varētu iet šķirtus ceļus. Kā galvenie nesaskaņu iemesli tika minēti abu aktieru noslogotais darba grafiks, greizsirdības scēnas, nemitīgi strīdi un seksuālās iekāres zudums.

Eļļu ugunij piešāva paparaci foto, kuros Džolija nesen tika iemūžināta ne visai glaimojošā brīdī – viņa savas jaunākās filmas uzņemšanas laukumā neizturēja emocionālo spriedzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!