Foto: Vida Press
Kamēr daudzi kinomīļi visā pasaulē aizturētu elpu gaida supervaroņu filmas "Logan" ("Logans") pirmizrādi, kas kļūs par valdzinošā Hjū Džekmena atvadām no ikoniskā Vilknadža tēla, uzvirmojušas nelāgas runas par austrāliešu aktiera laulību.

Nedēļas izskaņā austrāliešu izdevums "Woman's Day", atsaucoties uz kādu anonīmu pāra draugu, vēstīja, ka Džekmens un viņa sieva, aktrise Debora-Lī Fernesa dzīvo atsevišķas dzīves.

"Šķiet, ka viņu laulībā ir pazudusi dzirksts. Pēdējo četru, piecu mēnešu laikā viņi arvien vairāk laika pavada šķirti," atklājis anonīmais avots.

Kāds cits avots atklājis, ka Džekmena sieva esot "pilnīgi droša par laulību", tomēr atzinusi, ka "Hjū piedzīvo pusmūža krīzi" un ir pārbijies, jo drīz viņam apritēs 50.

Lai neļautu šīm runām izplatīties, pirmdien izplatīts aktieru paziņojums, kurā Džekmens atzīst, ka "šis stāsts ir 100% safabricējums".

Džekmens, kurš pamatoti jau daudzus gadus tiek dēvēts par vienu no Holivudas seksa simboliem, un par viņu 13 gadus vecākā Fernesa ir viens no apspriestākajiem Holivudas pāriem, un daudzi nelabvēļi gadu gaitā brīnījušies par Džekmena izvēli.

Abi laulātie, kuri ir kopā jau vairāk nekā 20 gadus, gan šīm runām lielu uzmanību nekad nav pievērsuši, un Džekmens intervijās vienmēr uzsvēris savu lielo mīlestību pret sievu, ar kuru kopā audzina divus adoptētus bērnus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!