Foto: Reuters/Scanpix

Janvārī populārā amerikāņu televīzijas šovā The Ellen Degeneres Show viesojās nopelniem bagātā Holivudas aktrise Merila Strīpa (attēlā), un vēlāk epizode ar viņas dalību publicēta tīmeklī, kur tā iemantojusi milzīgu atsaucību.

Šova vadītāja Elena Dedženeresa vienmēr parūpējas par to, lai skatītājiem nebūtu garlaicīgi, un arī šoreiz viņa bija savai viešņai sagatavojusi īpašu uzdevumu - Strīpai bija izteiksmīgi jānolasa dažādi teksti.

Vispirms šova vadītāja Merilai palūdz nolasīt ēdiena pagatavošanas recepti ļoti seksīgā balsī, bet pēc tam aktrisei tika dots uzdevums norunāt paziņojumu par sastrēgumu, taču viņai tas bija jādara tādā intonācijā, it kā viņa piedzīvotu kontrakcijas un tūlīt grasītos dzemdēt.Tāpat aktrisei bija jāiejūtas arī nokaitināta pusaudža tēlā.

Nelielā epizode ar Strīpas piedalīšanos videokrātuvē Youtube apskatīta jau vairāk nekā divus miljonus reižu, un komentāru sadaļā ļaudis izteikuši atzinīgus vārdus Merilas aktrises dotībām - ne velti viņa tiek dēvēta par vienu no labākajām šīs profesijas pārstāvēm pasaulē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!