Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā plašu ažiotāžu izraisīja Holivudas aktrises Renē Zelvēgeres (attēlā) "jaunā" seja – lai gan viņa pati noliedza jebkādu plastiskās ķirurģijas iejaukšanos, ārvalstu medijos viņas izskats tika dēvēts par smieklīgu, kroplīgu un pat atbaidošu.

45 gadus vecā aktrise žurnālam People teica, ka visas šīs runas ir pilnīgas muļķības, un viņa nesaprot, kāpēc tik daudz uzmanības pēkšņi pievērsts viņas sejai. Zelvēgere teica, ka izmaiņas esot vienkārši no laimīgas dzīves.

Tāpat aktrise uzsvēra, ka viņas seja ir viņas darīšana, lai gan žurnālisti tam nepiekrīt, sakot, ka Zelvēgeres seja ir sabiedrības īpašums, uz kuru viņiem nāksies skatīties arī turpmāk.

Daļēji Zelvēgeres jaunais izskats tika norakstīts arī uz pagalam neveiksmīgu grima lietošanu bēdīgi slavenajā pasākumā, pēc kura sākās šīs runas, taču tagad aktrise noformēta pie savām mājām bez grima kārtas.

Šajā sakarā mediji aptaujājuši daudzus vadošos plastiskās ķirurģijas speciālistus, kuri apliecinājuši, ka lieta it nemaz nav "tīra".

"Pēc manām domām, Renē ir veikusi blefaroplastiju, par ko liecina tauku atsūkšana un ādas nostiepšana vairākās sejas zonās ap acīm un pie uzacīm," Zelvēgeres izskatu komentējis dr. Rendels Heivorts, kurš ikdienā strādā ar šovbiznesa slavenībām.

Pēc viņa vārdiem, daļēji izskata maiņu, protams, var norakstīt uz novecošanas procesiem, taču tik radikālas pārmaiņas nevar notikt bez ķirurģiskas iejaukšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!