Foto: AFP/Scanpix

Pirms diviem gadiem pasauli satracināja ziņa, ka slavenais franču aktieris un joku plēsējs Žerārs Depardjē (attēlā) kļuvis par Krievijas pilsoni. Tagad populārais komiķis nācis klajā ar ļoti patriotisku vēstījumu – viņš paziņojis, ka Krievzemes dēļ ir gatavs pat mirt.

“Krievijas dēļ esmu gatavs mirt, jo cilvēki šeit ir spēcīgi. Es negribu mirt Francijā kā tāds muļķis,” publikācijā franču izdevumā Voici atklājis Depardjē.

Lieki teikt, ka šī aktiera atklāsme izpelnījusies neviennozīmīgu sabiedrības novērtējumu, un Depardjē kārtējo reizi sadusmojis ne vienu vien Francijas iedzīvotāju. Tiesa, Krievijā Žerāra vēstījums novērtēts gluži pretēji – ar sajūsmu.

Šī nav pirmā reize, kad ekscentriskais aktieris pārsteidz sabiedrību ar pārdrošiem izteikumiem un stāstiem, kas jau robežojas ar pasakām un neticamiem izdomājumiem.

Tā, piemēram, slavenais komiķis savulaik paziņojis, ka dienā izdzerot 14 vīna pudeles. Tāpat viņš centies visai pasaulei iestāstīt, ka medībās Āfrikā nošāvis un apēdis divas lauvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!