Foto: AFP/Scanpix

Slavenais franču aktieris Žerārs Depardjē (attēlā), kuram jau pieder vairāki restorāni un vīna darītavas, iecerējis ražot arī degvīnu.

"Cilvēki labprātāk izvēlas vīnu, nevis stipros dzērienus, taču degvīns ir ballīšu dzēriens," ziņu aģentūrai ITAR-TASS teica skandalozu slavu iemantojušais aktieris. "Tas būs mans pirmais solis stiprā alkohola lauciņā. Ceru, ka man veiksies."

Pirms divām nedēļām Depardjē atklāja, ka plānojot Maskavā atvērt restorānu Gerard, kurā būs nobaudāma franču un krievu virtuve.

Depardjē pazīstams kā liels ēdienu un dzērienu baudītājs. Viņam jau pieder trīs restorāni Parīzē, vairākas vīna darītavas, kā arī vairāki bistro Beļģijā.

Kā jau ziņots, pagājušā gada sākumā Krievijas prezidents Vladimirs Putins Depardjē piešķīra Krievijas pilsonību, franču aktierim ar lielu patosu ierodoties pēc jaunās pases.

Depardjē pameta Franciju, lai izvairītos no tur ieviestā "bagātnieku nodokļa" 75% apmērā no gada ienākumiem virs viena miljona eiro, kas gan vēlāk tika atzīts par nekonstitucionālu. Pagājušā gada augustā viņš kļuva par Beļģijas goda pilsoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!