Foto: Vida Press

Šonedēļ pasauli pāršalca vēsts, ka 52 gadu vecumā mūžībā devies britu aktieris Saimons Šeltons, kura labāk zināmā loma bija populārās bērnu pārraides "Teletūbiji" tēls Tinkijs-Vinkijs. Tagad tapis zināms vīrieša nāves iemesls – viņš atrasts nosalis uz ielas.

Policija izdevumam "Mail Online" šonedēļ apstiprinājusi, ka aizvadītajā trešdienā saņemts izsaukums, ka uz ielas Liverpūlē ap 7.30 no rīta atrasts vīrieša līķis.

Kā vēsta izdevums, par Šeltona nāves iemeslu tiek uzskatīta hipotermija. Policija viņa nāvē nav saskatījusi vardarbības pazīmes.

Jau vēstīts, ka Šeltona filmogrāfijā ir vien daži ieraksti, populārākais no tiem – Tinkija-Vinkija tēls. Tiesa, viņš gan nebija pirmais, kurš iejutās violetā teletūbija lomā – viņš pie tās tika īsi pēc šova sākuma, kad no darba tika atlaists pirmais Tinkija-Vinkija atveidotājs.

Pirmā "Teletūbiju" epizode tika parādīta 1997. gada martā. Šovu beidza veidot 2001. gadā, kad arī Šeltons pārtrauca filmēšanos, bet 2015. gadā košā četrotne atgriezās pie skatītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!