Foto: F64/LETA

Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka nopietna krīze piemeklējusi vienu no tā dēvētajām paraugģimenēm – septiņu bērnu māmiņa, bijusī modele Una Gavare ar atvasēm pametusi vīru un devusies uz Tenerifi.

Izdevums "Kas Jauns", jau ziņojot par laulības pajukšanu, minēja, ka Gavare ar bērniem apmetusies pie miljonāra Ainara Gulbja un abus saistot romantiskas attiecības.

Māris Gavars iesākumā teicās neko nezinot, bet jaunākajā "Kas Jauns" numurā viņš atklājis pārsteidzošas detaļas – sieva aizbraucot atstājusi viņam audiorakstu no intervijas, kurā stāstījusi par savām atklāsmēm tuksnesī.

"Šogad savā dzimšanas dienā gribējās paiet no visa sava ikdienas virpuļa soli sāņus, lai paskatītos uz sevi, savu dzīvi nedaudz no malas. Lai, dodoties pastaigā pa tuksnesi, nonāktu līdz plaisai – milzu aizai –, starp sausiem čabošiem krūmu puduriem, rāpuļiem un ķirzakām un sajustu sev ko nozīmīgi svarīgu un izšķirošu. (..)

Šoreiz tā plaisa dabā izrādījās tik liela, ka nebija ne pārvarama, ne apejama. Simboliski tam bija tāda pamācoša nozīme," tā sarunā ar žurnālisti Unu Ulmi projekta "Beauty is Ageless" bija atzinusi Gavare.

Vīrs šos vārdus uztvēris kā attaisnojuma meklēšanu aiziešanai pie cita, un apstiprinājis runas par sievas attiecībām ar Gulbi – to sieva pati viņam pateikusi.

Gavare vīram pieprasījusi laulības šķiršanu, bet pamestais laulenis negrasās piekāpties sievas pavēlēm un "piedalīties spēlē ar tikai viņiem zināmiem noteikumiem".

Tāpat viņš nav atsaucies Gulbja aicinājumam situāciju atrisināt vecmodīgā ceļā.

"Viņš pat mani sauca uz dueli ar šaušanos! Iedomājaties, kāds bruņinieks?! Cīnīšoties ar mani par sievieti, ko mīl. Rakstīja, ka ieročus piedāvā izvēlēties man, bet pats rekomendējot šauties ar pistolēm. Kāda šaušana? Man ir septiņi bērni, kuru dēļ es tādām muļķībām nekad neparakstīšos," Gavars stāstījis žurnālam "Kas Jauns".

Viņš arī vērsies policijā un tiesā, jo uzskata – bērni viņam ir nozagti, un uzņēmējs ir gatavs cīnīties, lai savas atvases atgūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!