Foto: Publicitātes foto

Februāra sākumā psihoterapeite un TV raidījumu vadītāja Aina Poiša pārsteidza ar pārmaiņām savā ārējā veidolā – savus melnos matus viņa bija izvēlējusies padarīt gaišākus.

Poiša "Delfi Izklaidei" atklāj, ka jauno frizūru izvēlējusies profesionālu motīvu dēļ. Viņas jaunās stila pārvērtības notikušas īsi pirms viņas dalības kā vienai no raidījuma vadītājām un ekspertēm TV3 šovā "Patiesības spogulis".

"Diez vai es pati būtu saņēmusies uz tik radikālām pārmaiņām. Matu krāsu nomainīju darba sakarā, jo tas nav labs stils, ja raidījuma vadītājs vienas sezonas ietvaros staigā ar vienu un to pašu frizūru," spriež Poiša, kura nesen darbojās TV raidījumā "Mana mamma gatavo labāk nekā tavējā".

Uz vizuālajām pārmaiņām matu sakārtojumā viņu pamudinājusi stiliste, kurai Aina uzticējusies, tāpēc nemaz nav daudz interesējusies, kāds rezultāts būs sagaidāms. Tomēr, kad pārvērtības bija notikušas, Aina sev šķitusi svešāda.

"Sākumā bija grūti pierast, bet tā kā tas bija profesionālu interešu vadīts lēmums, savās sajūtās tik ļoti neiedziļinājos. Nu jau būs pagājis ilgāks laiks, un tagad varu teikt, ka ir tīri tā neko," par savu jauno matu sakārtojumu teic Poiša, kura no 20. februāra pirmdienu vakaros kā viena no raidījuma vadītājām iejūtas TV3 jaunajā attiecību – pārvērtību šovā "Patiesības spogulis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!