Foto: LETA/Publicitātes foto

Pavisam drīz TV3 skatītāju novērtējumam tiks sniegts attiecību šovs "Patiesības spogulis". Tajā aktīvi rosīsies arī psihoterapeite un dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Aina Poiša (attēlā), kura piedzīvojusi pārsteidzošas vizuālās pārvērtības.

Līdz šim Poišu bijām pieraduši redzēt ar ogļu melniem matiem, savukārt jaunā attiecību šova priekšvakarā viņas frizūras tonis kļuvis manāmi gaišāks. Psihoterapeite pārgājusi uz brūnu matu toni.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, no 20. februāra pirmdienu vakaros skatītājiem būs iespēja sekot līdzi notikumiem pilnīgi jauna formāta attiecību-parvērtību šovā "Patiesības spogulis".

Šovā piedalīsies astoņi pāri, kuri ne tikai vēlas uzlabot savstarpējās attiecības un atgriezt tajās romantisko dzirksteli, bet arī uzlabot fizisko formu un atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Šova sākumā tā dalībnieki ieskatīsies "patiesības spogulī", kas, kā vēsta raidījuma veidotāji, sniegs šokējošas atklāsmes par to, kas ar pāri tuvākajā laikā varētu notikt, ja partneri savā dzīvē neko nemainīs.

Pēc tam pāris dosies uz "Vitalitātes akadēmiju", kur trīs nedēļu garumā veltīs laiku tikai sev – tievēs, apgūs zināšanas par veselīgu dzīvesveidu un cīnīsies ar savu attiecību dēmoniem. Tad šova dalībnieki atgriezīsies mājās un klīnikā gūtās atziņas centīsies ieviest savā ikdienā, lai vēlāk uz divām nedēļām šķirtos un katrs vienatnē pārdomātu, vai tiešām ar otru vēlas būt kopā.

Par pāru vizuālajām pārvērtībām rūpēsies "Vitalitātes akadēmijas" speciālisti. Savukārt mīlētāju emocionālo sapratni analizēs attiecību speciāliste Agnese Bērziņa jeb Ragaciema Agnese, kurai šī ir debija TV šova vadītājas lomā, un jau iepriekšminētā Poiša.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!