Foto: instagram.com/kporzee/

Aizgājušos svētkus ļoti ģimeniski atzīmējis arī latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis – viņa vecāki bija mērojuši tālo ceļu no Latvijas uz ASV, lai Ziemassvētkos būtu kopā ar dēlu.

Porziņģu ģimene šajos svētkos bija pilnā sastāvā – Kristaps kopā ar abiem brāļiem Jāni un Mārtiņu un vecākiem Ziemassvētkus svinēja savos apartamentos Manhetenas debesskrāpī. To, ka mammas un tēta ierašanās Ņujorkā bija ļoti aizkustinošs brīdis, apliecina arī privāti kadri, ar kuriem basketbolists padalījies "Instagram" tīklā.

Kristaps publiskojis video, kurā iemūžināta vecāku sagaidīšana lidostā un ierašanās viņa miteklī. Sportists paudis lielu prieku par to, ka pie viņa ciemos atbraukuši tuvinieki – basketbolists steidzis sarokoties un apskauties ar tēti Tāli un arī savu mammu Ingrīdu viņš cieši samīļojis.

Lai gan ģimenes atkalapvienošanās bija gana aizkustinošs brīdis, Kristaps atradis laiku arī asprātībām – basketbolists pajokojies, ka mammai viņa istabā labāk neiet, jo tur esot paslēptas dāvanas, savukārt Ingrīda uzjautrinājusies, ka patiesībā tur droši vien valdot tik liela nekārtība, ka kaklu var nolauzt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!