Foto: Instagram.com/karinaakmens/

Viena no populārākajām latviešu fitnesa modelēm, muskuļotu sieviešu kulta celmlauze Latvijā Karīna Akmens pārsteigusi fanus ar drosmīgu atzīšanos – viņa uzskaitījusi plastiskās operācijas, kas viņai veiktas pēdējos gados.

Patiesību par to, ka viņa savu izskatu uzlabojusi mākslīgi, Karīna ceturtdien, 18. janvārī, izklāstījusi ar sociālo tīklu starpniecību, "Instagram" tīklā publicējot bilžu kolāžu, kurā iespējams novērtēt, kā viņa izskatījās agrāk un tagad.

"Šai meitenei ir veikta deguna operācija, krūšu palielināšanas operācija, lūpu palielināšana, un 10 gadus viņa apguvusi grima uzklāšanu un rūpējusies par ādu. Tāpēc ikreiz, kad kāds tev liek justies tā, it kā tu nebūtu gana skaista, mīļā, tu, visticamāk, esi glītāka, nekā viņi visi kopā.

20 pret 30, un esmu lepna par katru gadu, katru rētu, katru izgāšanos un sasniegumu," saviem sekotājiem vēstījusi Karīna.

Fitnesa entuziastes drosme sajūsminājusi daudzus – Karīnas atbalstītāji komentāros pauduši viņai atbalstu, slavējuši viņas atklātību un veltījuši sievietei komplimentus.

Atgādinām, ka plašāka sabiedrība par Karīnu uzzināja pirms vairāk nekā pieciem gadiem, kad viņa drosmīgi atrādīja Latvijai savu trenēto ķermeni un lauza mītu par to, ka dāmām nepiedien muskuļi un smagumu cilāšana.

Tagad gan Karīna ar fitnesu vairs tik aktīvi nenodarbojas, bet joprojām turpina uzturēt sevi labā formā. Pa šiem gadiem viņa apprecējusies, pārcēlusies uz ASV un laidusi pasaulē meitiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!