Foto: DELFI

Mēdz uzskatīt, ka sociālie tīkli ir laba vieta, kur izlikt savas dusmas, pasūdzēties par netaisnībām un pačīkstēt par esošo varu, un šīs tīmekļa sniegtās iespējas izmantojusi arī dejotāja Aleksandra Kurusova (attēlā), kas pasūkstījusies, cik nepieklājīgi mēdz būt pašmāju vīrieši.

Aizvadītās nedēļas nogalē Kurusova tīmekļa vietnē Facebook padalījusies ar savu bēdu stāstu un notikumiem, kas viņu pamatīgi aizkaitinājuši un sadusmojuši - viņu šokējusi kāda nepazīstama vīrieša bezkaunīgā rīcība.

"Stāvu pie Strēlniekiem apmēram 15 minūtes, gaidu vietiņu, lai noparkotos. Redzu, ka priekšā brauc ārā mašīna, un tajā brīdī, kad sāku lēnītēm kustēties uz vēl neatbrīvoto vietiņu, mani apdzina kāds bezkaunis un ieparkojās tur, kur izbrauca mašīna," ļaudis informējusi Aleksandra.

Jāatzīmē, ka šis notikums tik ļoti aizskāris dejotāju, ka viņa publiski nosaukusi automašīnas valsts numuru un padalījusies arī ar foto, kurā iemūžinājusi bezkaunīgā vīrieša, kas "nozaga" viņas vietu, spēkratu.

"Būtu es džeks, iznāktu un sadotu pa purnu tā, ka maz neliktos! Un viņš vēl bija ar dāmu un mazo bērnu! Ejot prom, bezkaunīgi abi paskatījās uz mani un aizgāja... Zeme - atveries!" savu sašutumu par notikušo paudusi Aleksandra, piemetinot, ka dažreiz viņai tiešām esot kauns par latviešu vīriešiem.

Līdzīgu situāciju savulaik piedzīvojuši arī vairāki dejotājas paziņas, kas visi kā viens komentāru sadaļā pauduši viedokli, ka šādos brīžos patiešām esot grūti valdīt dusmas - Aleksandras stāsts kārtējo reizi apliecinot, ka daudziem cilvēkiem trūkstot elementāras pieklājības normas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!