Foto: Mango

TV3 raidījums Nekā personīga nesen rādīja sižetu, kurā informēja, ka aizdomu ēna par spiegošanu Latvijā krīt uz Krievijas vēstniecības padomnieku Aleksandru Hapilovu. Lai arī spiegošanas faktu Hapilovs noraida, viņš teātra festivālā Zelta maska Latvijā atklājās pavisam citā ampluā.

Runā, ka Hapilovs savulaik spiegojis Gruzijā. Viņš Tbilisi pieķerts militāru datu vākšanā. Šādu informāciju Hapilovs noraidījis, nosaucot tās tikai par baumām.

Pēc raidījuma Nekā personīga rīcībā esošajām ziņām, Hapilova uzdevums Latvijā esot gādāt par krievu tautiešu tiesību aizstāvību. Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs minējis, ka Hapilovs nodarbojas ar kultūras sadarbības jautājumiem un viņa profesija esot pati miermīlīgākā. 

To, ka Hapilovs ir miemīlīgs varēja manīt arī teātra festivāla Zelta Maska Latvijā pieņemšanā Dailes teātrī, kur Hapilovs nevairījās mīlīgi glāstīt uzreiz divas jaunietes.

Taču līdzko portāla Mango fotogrāfs centās iemūžināt Krievijas vēstniecības padomnieka erotiskās izdarības, viņš aši noņēma rokas no meitenēm.

Festivāla pieņemšanu Hapilovs pameta divu meiteņu pavadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!