Foto: AP/Scanpix

Pateicoties paparaci fotogrāfijām, kurās iemūžināta latviešu basketbolista, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzes Kristapa Porziņģa nesenā atpūta uz jahtas Ivisā, ārzemju tabloīdu ziņu virsrakstos šonedēļ plaši izskanējis viņa vārds, un prese joprojām nespēj likties mierā. Mediji turpina uzjautrināties par veidu, kā sportists dziedē februāra sākumā gūto traumu.

Jau vēstīts, ka slavenību dzīvi atspoguļojošais amerikāņu portāls TMZ bija pirmais, kas visai pasaulei steidza pavēstīt, ka Porziņģis, kurš Spānijā atkopjas pēc ceļgala krustenisko saišu saraušanas, Ivisā uz jahtas atpūties kopā ar kādu valšķīgu blondīni.

"Atpūtieties mierīgi, "Knicks" fani, jo Kristapa Porziņģa sarautās krusteniskās saites dzīst ļoti labi, pateicoties medicīniskajai aprūpei, ko viņam sniedz satriecoši pievilcīga blondīne ārstes halātiņā... un ar ārstes halātiņu mēs bijām domājuši bikini," jokoja portāls.

Porziņģa piedzīvojumi izraisījuši tik plašu ažiotāžu, ka TMZ redakcija pat sasaukusi kopsapulci, kurā analizējusi paparaci uzņemtās fotogrāfijas. Jāatzīmē, ka tenku portāla žurnālisti itin bieži rīko šādas apspriedes, tomēr šī ir pirmā reize, kad par tās galveno personāžu kļuvis Porziņģis.

Viens no žurnālistiem vērsis pārējo uzmanību uz to, ka Porziņģim ir ļoti nopietna trauma, kuras dēļ viņš, iespējams, nākamās sezonas sākumā nebūs uz strīpas, bet tajā pašā laikā sportists bauda laisku atpūtu un lec no jahtas ūdenī tā dēvētajā "bombačkā".

Kāds cits viņam piebalsojis, ka tas varētu būt bīstami, jo, nepareizi iekrītot ūdenī, pastāv risks savainoties. Kāda žurnāliste gan aizstāvējusi Kristapu un prātojusi, ka paparaci viņu, iespējams, piefiksējis no ļoti neveiksmīga rakursa.

Savukārt īpaši karstas diskusijas un asprātīgus jociņus par veidu, kā basketbolists atkopjas no traumas, izsaukusi blondā daiļava, kuras kompānijā atpūtās Porziņģis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!