Foto: AP/Scanpix

Starp pasaulē populārākajām modelēm jau daudzus gadus ierindojama britu daiļava Keita Mosa, kura mediju un sabiedrības uzmanību izpelnījusies ne tikai ar profesionālo darbību, bet arī ar neskaitāmiem skandāliem. Kopš 2011. gada viņa ir precējusies ar The Kills līderi Džeimiju Hinsu (abi attēlā), bet tagad tiek mēļots – laulībai pienācis gals.

Par to, ka rokera un modeles ģimenes dzīvē viss nav gluži tā, kā varētu vēlēties, ārvalstu medijos vēsta jau labu laiku, bet šonedēļ šo ziņu apstiprinājuši arī pārim tuvu stāvoši avoti, atklājot – laulība ir izjukusi, un tagad Hinss gaida, kad sieva uzsāks laulības šķiršanas procesu.

"Viņu stāsts kā precētam pārim ir beidzies," anonīmais informators atzinis izdevuma The Sun un norādījis, ka cerības uz salabšanu un saiešanu kopā šajā gadījumā neesot – abi ir situācijā, kad atpakaļceļa vairs nav.

Par to, kāpēc skaistajam mīlasstāstam tik drīz pienācis gals, ir dažādas versijas, bet kuluāros tiek runāts, ka savu lomu spēlējusi Mosas gluži vai slimīgā greizsirdība, ka viņas vīrs draudzējas ar citiem cilvēkiem.

Vairākus gadus Mosas un Hinsa laulība tika uzskatīta par vienu no ciešākajām savienībām šovbiznesa pasaulē, bet, kā izpētījuši britu mediji, kopš šī gada 10. aprīļa saviesīgo pasākumu fotogrāfiem vairs nav izdevies iemūžināt abus vienā kadrā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!