Foto: Privātais arhīvs

Piektdien, 20. martā, ar savu mīļoto vīrieti Zaku Smitu apprecējusies Latvijas fitnesa pasaules iedvesmojošākā sieviete – Karīna Akmens (pāris attēlā). Pēc kāzām Karīna pieņēmusi vīra uzvārdu, kļūstot par Karīnu Smitu.

Par saderināšanos ar puisi no Amerikas Karīna paziņoja februāra beigās. Uzreiz pēc tam laimīgais pāris devās romantiskā ceļojumā uz Jamaiku. Tā laikā skaistā fitnesa modele regulāri priecēja savus sociālo tīklu sekotājus ar krāšņiem foto no Jamaikas.

Bildēs Karīna burtiski vai staroja no mīlestības, un arī komentāri pie bildēm apliecināja, ka iedvesmojošā fitnesa modele ir patiešām laimīga. Taču diez vai kādam ienāca prātā, ka brauciens beigsies ar kāzām.

Simpātiskais pāris salaulājies klusā un sirsnīgā ceremonijā, un Karīna kāzu dienā izskatījās īpaši apburoši. Līgava bija izvēlējusies tradicionālo balto kleitu, kas lieliski izcēla viņas trenēto augumu.

Skaistā Karīna, kura nekad nav liegusi tautiešiem dažādus vērtīgus padomus formas uzlabošanai, pirms došanās uz Jamaiku sociālajos tīklos publicēja atklātu vēstuli saviem sekotājiem.

Latvijas fitnesa lepnums pauda publisku neizpratni par skauģiem, kuri tā vietā lai priecātos par sava tautieša panākumiem, izgāž žulti internetā. Tāpat viņa pateicās tiem, kuri viņai seko un iedvesmojas no viņas stāsta.

"Es jūtos piederīga Latvijai un Latvijas fitnesa tautai. Es ceru šogad sniegt vēl vairāk informācijas un motivācijas," sola Akmens.

Pēc kāzām Karīna pārgājusi vīra uzvārdā, kļūstot par Karīnu Smitu. Taču fitnesa pasaulē viņa pagaidām turpina sevi reprezentēt ar Akmens uzvārdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!