Foto: Vida Press

Ne velti 23 gadus vecā britu modele Kara Delevinja bieži vien tiek salīdzināta ar leģendāro Keitu Mosu – arī viņai patīk provocēt. Jauniņā dāma jau izpelnījusies skandālistes slavu ne tikai aušīgās uzvedības, bet arī fakta, ka viņai bijuši mīlas romāni ar vairākām slavenām sievietēm, dēļ.

Modele aizvadītajā gadā uzsāka dēku ar amerikāņu dziedātāju un komponisti Anniju Klārku (abas attēlā), kura pazīstama ar skatuves vārdu St. Vincent.

Abas jau pasludinātas par šī brīža karstāko lesbiešu pārīti pasaulē. Šī gada sākumā uzvirmoja runas, ka daiļaviņas ir saderinājušās. Tiesa, abas šīs ziņas nedz apstiprināja, nedz noliedza.

Runas uz kādu brīdi mitējās, taču paparaci abas pēdējā laikā izdodas tik bieži piefiksēt kopā, ka baumas par slaveno sieviešu saderināšanos uzvirmojušas ar jaunu sparu.

Paparaci šomēnes pāri pamanījuši Losandželosā, un ārvalstu tabloīdos publicēti svaigi kadri, kuros sievietes redzamas kopā.

Abas sievietes intervijās joprojām runā izvairīgi par attiecībām, un šī iemesla dēļ medijos turpinās spekulācijas par to, cik nopietni ir modeles un dziedātājas nodomi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!