Foto: Vida Press
Pamazām sāk šķist, ka amerikāņu TV šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenītei privātu seksa video veidošana un glabāšana slepenā arhīvā ir pavisam ierasta prakse. Šonedēļ uzvirmojušas runas, ka arī dinastijas jaunākā atvase Kailija Džennera nofilmēta pikantā sižetā.

Jau vēstīts, ka 18 gadus vecā Kailija nesen izšķīrās no sava draudziņa, amerikāņu repera Tyga (abi attēlā), kurš ir arī viņas pusbrāļa Roberta Kardašjana grūtās līgavas Blekas Čainas pirmā bērna tēvs.

Plašsaziņas medijos izskanējušas runas, ka šķiršanās iniciatore bijusi ģimenes "galva" – māmiņa Kristena Džennera. Viņa Kailijai ieteikusi pārtraukt attiecības ar Tyga brīdī, kad repera bijusī draudzene un bērna māte Čaina uzsākusi dēku ar Kailijas pusbrāli Robertu.

Mēļu trīšana ap Kailiju un Tyga nerimstas. Ārvalstu mediji ziņo, ka šonedēļ nopludināts abu bijušo mīlnieku seksa video. Ārvalstu mediji ziņo, ka tas uz aptuveni pusstundu bijis pieejams repera oficiālajā mājaslapā "Tygasworld.com".

Tiek vēstīts, ka drīz vien pēc publicēšanas video pazudis no repera mājaslapas, taču Kardašjanu ģimenes un Tyga fani nesnauž – daudzi to paguvuši noskatīties.

Kāds labdaris ārvalstu medijiem pastāstījis, ka seksa video mājaslapā publicēts pavisam nejauši un reperis nebija plānojis to izrādīt plašākai auditorijai. Tiesa, Kailija esot pamatīgi nobijusies, ka pikantais sižets varētu nonākt nevēlamās rokās.

Daži sociālo tīklu lietotāji lielījušies, ka paguvuši seksa video lejupielādēt, taču pagaidām tam nav gūts oficiāls apstiprinājums.

Jau vēstīts, ka Kailijas pusmāsas Kimas Kardašjanas slava aizsākās pirms vairākiem gadiem, kad atklātībā nonāca viņas privātais seksa video. Savukārt šomēnes uzvirmoja runas, ka arī māmiņas Kristenas slepenajā arhīvā glabājas pikanti sižetiņi ar viņu galvenajā lomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!