Foto: F64

Aprīļa sākumā Rīgas mēra Nila Ušakova bijusī sieva Jeļena (abi attēlā) Spīķeru kvartālā atvēra pati savu kafejnīcu-mākslas telpu Cafe Dali, un ceturtdienas, 24. aprīļa, pievakarē šeit notika izstādes atklāšana, kuru ar savu klātbūtni pagodināja arī pats Nils.

Uz fotostudijas DiatomArt izstādes Rīga. Jauns skatiens pilsētā atklāšanu bija ieradušies mākslas mīļotāji, kā arī Jeļenas tuvākie draugi un paziņas, un namamāte saviem viesiem bija sarūpējusi ne tikai dažādas uzkodas un vīnu, bet arī vērienīgas izklaides - ciemiņiem tika sniegta iespēja palūkoties uz Rīgu no putna lidojuma.

Tāpat pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja arī Jeļenas bijušais vīrs Nils, kurš tajā pašā dienā kopā ar sava biroja vadītāju Ivetu Strautiņu piedalījās arī meža stādīšanā Ikšķiles novadā.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā Nils savā Facebook profilā sniedza publisku paziņojumu, ka viņa un Jeļenas laulība izjukusi. Tiesa, jau tad viņš uzsvēra, ka abiem joprojām saglabājušās ļoti draudzīgas attiecības, un tas apliecinājās arī izstādē - bijušie mīlnieki tērzēja un nevairījās no sev pievērstās uzmanības.

Ušakovs ar Jeļenu Suharevu gredzenus slepeni mija 2010. gada janvārī, un tā bija bijušā žurnālista otrā laulība. Šobrīd publiskajā telpā izskanējušas runas, ka Rīgas mēram izveidojušās attiecības ar sava biroja vadītāju Ivetu Strautiņu, taču pagaidām nedz viens, nedz otrs šīs runas nav apstiprinājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!