Foto: Privātais arhīvs/Facebook.com/sandrasondore.kukule
Ārlietu ministra Edgara Rinkēviča padomniece Sandra Sondore (attēlā), kura pēc šķiršanās no vīra, uzņēmēja Guntara Kukula, atteikusies no dubultā uzvārda, minama kā viena no pašmāju politiskās dzīves sievišķīgākajām un simpātiskākajām daiļā dzimuma pārstāvēm. To, ka viņa ir ne tikai gudra un erudīta, bet arī valdzinoša un, ko tur liegties, seksīga, apliecina visai atklāti foto.

Sondore, kura savulaik strādājusi par padomnieci arī pie bijušajiem Valsts prezidentiem Vairas Vīķes-Freibergas un Valda Zatlera, sociālajā tīklā "Facebook" pēdējo dienu laikā padalījusies ar vairākiem privātiem kadriem, kuros viņa iemūžināta bikini.

46 gadus vecā Sandra nekautrīgi izrādījusi augumiņu pludmalē, lupīnu pļavā un vizinoties uz SUP dēļa pa upi. Viņas paziņu un sekotāju novērtējums ir teju vienprātīgs – dāma izskatās satriecoši labi.

Īpaši atzinīgus un vārdus, kas ietērpti teju dzejas rindās, Sandras dailei pie vienas no bildēm veltījis dziesminieks Valdis Atāls.

"Viss tevi rotā – pat ziedošais kailums! Es samulsu no ziedošās pļavas! Tik tuvu man tā nekad vēl nebija pienākusi," pārdomās dalījies Atāls.

Jāatzīmē, ka Rinkēviča padomniece savulaik izmēģinājusi spēkus arī skaistumkonkursā. 1998. gadā viņa ar labiem panākumiem startēja kokursā "Misis Latvija" un ieguva titulu "Skatītāju simpātija". Tāpat viņas foto rotājis žurnāla "Playboy" Latvijas izdevuma 2012. gada jūnija numura vāku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!