Foto: Privātais arhīvs

Armands Šķēle (attēlā labajā pusē) savulaik tika dēvēts par vienu no skandalozākajiem pašmāju basketbolistiem, taču pēdējos gados sportists kļuvis krietni vien piezemētāks un trakajai uzdzīvei pielicis punktu. Mainījusies ne tikai viņa dzīves uztvere, bet arī vizuālais izskats.

Šķēle, kurš savulaik bija viens no daudzsološākajiem un spožākajiem Latvijas basketbolistiem, šobrīd spēlē Turcijas otrās līgas klubā Pamukalle Universitesi, un, lai gan pašmāju publiskajā telpā par sportista panākumiem dzirdams visai maz, Armanda profesionālajam gaitām iespējams sekot līdzi sociālajos tīklos.

Basketbolists īpaši iecienījis foto vietni Instagram, kur viņš regulāri publicē dažādus attēlus, kuros iemūžinājis savas gaitas Turcijā, un nesenās bildes liecina, ka šajā pavasarī basketbolists piedzīvojis ievērojamas vizuālās pārvērtības.

Pēdējās pāris nedēļas Šķēles seju sedza visnotaļ ievērojama un kupla bārda, un nezinātājam zem šīs rugāju segas, iespējams, būtu bijis visai grūti saskatīt pazīstamus vaibstus.

Pamatīgais sejas apmatojums pārsteidzis arī basketbolista draugus un paziņas - daži sportistu pat salīdzinājuši ar salaveci, un ne viens vien asprātis komentāru sadaļā centies paspīdēt ar kādu ironisku jociņu.

Tiesa, šīs nedēļas sākumā basketbolists no savas kuplās rotas atbrīvojies un bārdu nogriezis īsāku, un šo īpašo notikumu Šķēle arī iemūžinājis selfijā, kuru papildinājis ar zīmīgu tekstu - "shave my ass" jeb "noskuj manu pakaļu".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!