Foto: DELFI

Kopš aizvadītās nedēļas izskaņas Igaunijā nerimst satraukums par prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa sievas Evelīnas (attēlā) skūpstu, bet tagad tapis zināms, kas bija noslēpumainais svešinieks, ar kuru bučojās Igaunijas pirmā lēdija.

Kā, atsaucoties uz kāda avota ziņoto, vēsta Igaunijas DELFI, vīrietis, kura dēļ kaimiņvalstī sācies lielākais seksa skandāls pēdējos gados, nemaz nav igaunis.

Ziņotājs, kurš vēlējies palikt anonīms, apgalvojis, ka Ilvesas kundzes pavadonis liktenīgajā naktī Tallinas naktsklubā bijis francūzis Vinsents Aranega, kurš esot kaislīgs Igaunijas galvaspilsētas naktsdzīves baudītājs.

Kā noskaidrojuši igauņu mediji, kopš 2013. gada Aranega strādā IT firmas Adcash birojā Tallinā, un, kā liecina viņa aktivitātes sociālajos tīklos, puisis ir aktīvs dažādu klubu un citu izklaides vietu apmeklētājs.

Tāpat visnotaļ izskatīgais vīrietis nesmādē iepazīšanās portālus - piemēram, Badoo tīklā viņš reģistrējies ar segvārdu Vinzdoggydogg. Profila informācija liecina, ka viņš ir 28 gadus vecs, bet otrās pusītes vecums var būt amplitūdā no 26 līdz 52 gadiem, kurā 46 gadus vecā Ilvesa kundze vēl iekļaujas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!