Foto: Privātais arhīvs

Latvijas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs (attēlā), kādu laiku padzīvojis laukos, atgriezies lielpilsētā, kur ticis pie jauna darba. Nu viņam darbu ģenerāldirektora amatā nāksies apvienot ar menedžera pienākumiem citā uzņēmumā.

"Sludinājuma portālos pamanīju darba iespējas telekomunikāciju uzņēmumā. Sākumā nepievērsu uzmanību, taču tomēr nolēmu painteresēties," DELFI Izklaidei atklāj Raspopovs.

Puisis sazinājies ar uzņēmumu un drīz vien ticis pieņemts darbā pārdošanas menedžera amatā, ar kuru ballīšu zvērs varen lepojas. Arī šeit lielu lomu spēlējusi viņa ballīšu zvēra slava.

"Šefs teica, ka šajā biznesā lielākā daļa jau zinot mani. Meitenes gaidīja ar lielu nepacietību, kad ieradīšos. Esmu gandarīts par sasniegto, esmu iekļuvis starp 30 jomas profesionāļiem, kas strādā šajā uzņēmumā," priecājas Raspopovs.

Menedžera darbs neesot visai grūts, taču, tā kā ballīšu zvērs joprojām darbojas Cheapy hosteļa ģenerāldirektors, esot ko norauties. "Nebūs viegli savienot abus šos atbildīgos amatus.

Bet centīšos visu saplānot tā, lai abos darbos neatpaliktu no grafika. Tā kā esmu menedžeris, darba laiku sastādu es pats, tāpat kā ģenerāldirektora amatā," optimistisks ir ballīšu zvērs. Trakulīgās ballītes šobrīd gan neesot Raspopova prioritāte - puisis kārtīgi patusēt iziet vien reizi mēnesī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!