Foto: DELFI
Pēdējo mēnešu laikā modes blogeriem, sabiedrības dāmām, sabiedrībā zināmu vīriešu pavadonēm un citām līdz galam ne vienmēr saprotamām nodarbēm pievienojušies ballīšu zvēri – enerģiski un izklaidēties kāri jaunieši, kuri par savu galveno misiju uzskata priecāties un iepriecināt citus.

Pērnā gada izskaņā galvaspilsētas saviesīgajā dzīvē sevi spilgti pieteica šarmantais Misters Madars, bet drīz vien viņa pēdās sekoja Raivis Raspopovs (abi attēlā). Abi šobrīd dala Latvijas galvenā ballīšu zvēra titulu, un attiecības starp abiem var raksturot kā saspringtas.

Nesen abi arī pirmo reizi tikās klātienē, un, kā atzinuši tikšanās aculiecinieki, nebija tālu līdz konfliktam.

"No sākuma nesapratu, ko darīt - iet kasīties ar viņu vai draudzēties, bet pēc nelieliem uzbraucieniem un stingrākas sarunas beigās sapratu, kad zvēriņš ir normāls čalis. Viņš gluži kā es grib tikai paspīdēt preses priekšā, nevis lēkt ārā no biksēm un staigāt ar degunu gaisā," DELFI Izklaidei atzina Raspopovs.

"Viņš ir ļoti sabiedrisks, nekaunas darīt trakas lietas, ir azartisks. Tas man patīk. Jāatzīst, ka Misters Madars ir diezgan spēcīgs savā raksturā, bet ceru, ka titulu man neatņems. Izskatās gan, ka viņš to nemaz nemēģinās, jo, kā jau teicu - čalis vienkārši atpūšas un bauda dzīvi, necenšoties nevienam neko pierādīt. 

Un viņš man apsolīja nelēkt augstāk par savu pakaļu un ļaut man droši soļot tālāk," ar zināmām bažām balsī stāsta Raspopovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!