Foto: F64

Piektdien, 4. augustā, apaļu jubileju svin latviešu basketbola leģenda Valdis Valters (attēlā). Viņam šajā dienā aprit 60.

Valda Valtera vārds komentārus neprasa – viņa sasniegumu un panākumu saraksts ir garš, un cienījamais vīrs savulaik bija ne tikai ļoti labs basketbolists, bet pēc profesionālās karjeras beigšanas arī pierādīja, ka nav peļams treneris.

Valters arī izmēģinājis spēkus sporta apskata raidījuma "Overtime TV" vadītāja ampluā un ļoti aktīvi rosās sociālajos tīklos, kur dalās ar viedokli par gandrīz visu, tādējādi reizēm izpelnoties nevienprātīgu sabiedrības novērtējumu.

Bijušais sportists var lepoties ar trīs pēcnācējiem. Pirmajā laulībā ar sievu Zentu pasaulē nākuši divi brangi dēli – Kristaps un Sandis, kuri sekojuši tēta pēdās un kļuvuši par basketbolistiem. Abi brāļi intervijās medijiem stāstījuši, ka Valdis vienmēr esot bijis ļoti stingrs tēvs.

Savukārt 2010. gadā Valdis apprecējās otro reizi un mija gredzenus ar par viņu vairāk nekā 20 gadus jaunāko Agnesi. 2011. gada pavasarī pasaulē nāca abu kopīgā meitiņa Anna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!