Foto: AFI

Maija sākumā Latvijā atgriezies NBA basketbolists Andris Biedriņš (attēlā), un jau neilgi pēc ierašanās dzimtenē viņš atklājis, ka ir kopā ar šova Latvijas princese pirmās sezonas dalībnieci Madaru Grīnbergu.

Biedriņš ar pašmāju skandalozā basketbolista Armanda Šķēles bijušo draudzeni sācis satikties jau aizvadītā gada vasarā, bet tolaik tikšanās notikušas galvenokārt slepus, attiecības lieki neafišējot, tomēr tagad abi jaunieši nolēmuši savu mīlestību vairs neslēpt.

Pirmo reizi abi savas attiecības publiski demonstrējuši Grīnbergas rīkotajā ballītē klubā Jameson aizvadītajā nedēļas nogalē - basketbolists tur ieradies sava vecākā brāļa Ulda kompānijā, bet vakaru aizvadījis gan tērzējot ar draugiem, gan maigojoties ar savu draudzeni.

Par to, ka Biedriņa attiecību plāni ir nopietni, liecina ne tikai fakts, ka viņš ar Madaru ir kopā jau gandrīz gadu, bet arī tas, ka 24 gadus vecais sportists medijiem atklājis, ka domā par ģimenes pieaugumu.

"Iespējams, jau šoruden Amerikā atgriezīsimies divatā vai trijatā," miedzot ar aci, žurnālam Kas Jauns nākotnes plānus klāstījis basketbolists un atzinis, ka ir pienācis laiks, kad viņš labprāt kļūtu par tēti.

"Es vēlētos ģimeni un bērnus kaut kad tuvākajā nākotnē, jo gribētu būt jauns tētis. Negribētu kļūt par tēvu vien 35 gados," atzinis Biedriņš, kurš ir apņēmies šovasar ar uzdzīvi Rīgas klubos neaizrauties, bet gan vasaras brīvdienas veltīt savas veselības, kā arī soda metienu tehnikas uzlabošanai.

Basketbolistu un viņu draudzeņu savstarpējās attiecības ir faktiski neizsekojamas - pirms kāda laikā Biedriņam bija divus gadus ilgas attiecības ar basketbolista Sanda Valtera bijušo sievu Katrīnu Valteri, bet vēl šoziem klīda runas, ka Armands Šķēle pēc šķiršanās no savas nepilngadīgās draudzenes Elgitas Magones atjaunojis attiecības ar savu bijušo draudzeni - "princesi" Madaru (attēlā apakšā), ar ko tagad vēlas precēties Biedriņš.

Foto: F64
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!