Foto: F64

Nevienam nav noslēpums, ka radošā sfēra nereti iet roku rokā ar bohēmisku dzīvesveidu un apreibinošu vielu lietošanu, un to šovbiznesa pārstāvju pulciņam, kas neslēpj, ka savulaik niekojušies ar narkotikām, tagad pievienojies arī multimākslinieks Kaspars Bindemanis (attēlā), kurš atzinies, ka pamēģinājis kokaīnu.

Bindemanis ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, un īpaši lielā cieņā multimāksliniekam ir tīmekļa vietne Facebook, kur viņš regulāri padalās ar savām pārdomām par dažādiem notikumiem, kā arī atklāj savu viedokli par šī brīža aktualitātēm Latvijā un pasaulē, un aizvadītajā nedēļā Kaspars "izlicis" sāpi par to, cik ļoti citiem interesējot notikumi viņa privātajā dzīvē.

Kā paskaidrojis Kaspars, līdz viņam nonākušas ziņas, ka zināmās aprindās šobrīd tiekot baumots, ka Bindemanis aizrāvies ar kokaīna lietošanu, un šīs runas viņam kārtējo reizi raisījušas pārdomas, kādēļ citiem tik ļoti vienmēr gribas bāzt degunu viņa privātajā dzīvē.

Multimākslinieks sapratis, ka liela daļa latviešu ir alu cilvēki, kas brīvajā laikā starp Dziesmu svētkiem un dzelteno avīžu lasīšanu nesmādē momentlīmes ostīšanu, turklāt neviens no šiem "mīzaliem" nekad neesot uzdrošinājies pacelt skatu no savu kurpju purngaliem, paskatīties Bindemanim acīs un pateikt to, ko domā.

Lai atspēkotu baumas par atkarību no narkotikām, multimākslinieks atklājis patiesību par to, kāda ir viņa pieredze ar apreibinošu vielu lietošanu - viņš varot uz rokas pirkstiem saskaitīt, cik reizes mūžā šņaucis kokaīnu, taču par spīti tam ļaudis turpinot izplatīt baumas un runāt nepatiesību.

"Es varu uz pirkstiem saskaitīt, cik reizes mūžā esmu šņaucis kokaīnu, bet, saskaņā ar "zinātāju" teoriju, man to būtu bijis jāsāk darīt septiņu astoņu gadu vecumā," sašutis vēstījis Bindemanis.

Kā jau tas bija paredzams, šīs Bindemaņa pārdomas izpelnījušās lielu multimākslinieka draugu un paziņu ievērību, un Kaspara uzsāktā tēma raisījusi karstu diskusiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!