Foto: DELFI
Pēdējās dienās sabiedrību satraucis skandāls ap kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes padzīšanu no ieņemamā amata un jezga ar LNO vadītāju Andreju Žagaru. Savs viedoklis par to ir visiem, un, protams, arī modes blogerim Denisam Ševeļovam (attēlā) – viņš paziņojis, ka vēlas kļūt par kultūras ministru.

Deniss savu drosmīgo paziņojumu mikroblogu vietnē Twitter sniedzis, atsaucoties uz kāda interneta komentētāja ironiskajiem izteikumiem.

Tajos apgalvots, ka aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža, kurš paziņojis par savu demisiju un 1. decembrī atkāpsies no sava amata, vietā varētu likt jebkuru, pat blogeri Ševeļovu.

Tomēr modes blogeris vīterojis, ka šis ministra krēsls viņam galīgi neesot pa prātam - daudz labprātāk viņš darbotos kultūras sektorā un realizētu savas ieceres attiecībā uz LNO.

Uz ļaužu jautājumiem, ko tad viņš darītu ar LNO bijušo direktoru Andreju Žagaru, ja iegūtu kāroto amatu, Deniss paziņojis, ka, strādājot par kultūras ministru, viņš piešķirtu Žagaram prēmiju un atstātu viņu savā amatā.

Savukārt uz kādas sievietes izteikumiem, ka diezin vai Žagars būtu pelnījis prēmiju, jo operas ēka esot pamatīgi nolaista, Deniss neslēpa savu kritiku esošajai kultūras ministrei.

"Es neredzu, kā un kur LNO nolaista, taču Žaneļ tik un tā koncentrējas ne tur, kur vajag. Ir lielākas problēmas, nekā LNO," savu viedokli paudis analītiskais Deniss, uzskaitīdams kultūras ministres mīnusus un neizdarītos darbus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!