Foto: Privātais arhīvs

Patīkamu pavērsienu savā privātajā dzīvē piedzīvojis šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītais Ventis Vītols – viņa laulātā draudzene vīrietim pavasarī dāvās bērniņu.

Par laimīgo notikumu Ventis pavēstījis savā "Facebook" profilā, publicējot mazu rozā kurpīšu foto ar piebildi "Gaidās", un arī "Delfi Izklaidei" Ventis apstiprināja – viņa ģimenē gaidāms pieaugums.

"Abas reizes neesmu kļūdījies. Pirmo reizi pateicu, ka gribu dēlu, un tā bija, bet tagad pateicu, ka meitu vēlos," saviem sekotājiem sociālajos tīklos vēstījis Ventis.

Lai gan vēl pirms pāris gadiem tika ziņots, ka vīrieša laulība piedzīvo nopietnu krīzi, un vēlāk pat uzvirmoja runas, ka tā izjukusi, Ventim un viņa sievai Maritai izdevies nesaskaņas pārvarēt – brašais saimniekšova varonis sarunā ar "Delfi Izklaidi" uzsver, ka viņa ģimenes dzīvē viss ir kārtībā.

Abi jau audzina dēliņu Juri, kurš pasaulē nāca vēl pirms Venta piedzīvojumiem šovā "Saimnieks meklē sievu". Pēc vīrieša dalības iepazīšanās projekta un īsā, bet vētrainā romāna ar Magoni Burku abiem attiecības izdevās atjaunot, un 2014. gada pavasarī viņi apprecējās.

Tiesa, Venta senajai dēkai ar Magoni kārtīgs punkts vēl nav pielikts – pēdējos gados gan medijos, gan tiesas zālē abi bijušie mīlnieki turpina risināt savstarpējās nesaskaņas, nespējot vienoties par kopīgās atvases – mazā Raimonda Saulgaiša – apgādi.

"Cenšos turēties ar distanci no tā. Nebeigsies tas viss vēl ilgi. Vismaz tā domāju. Pateicoties Magonei, man pat bankas konts ir arestēts," stāsta Ventis, cerot, ka tomēr pienāks diena, kad trīs gadus ilgā tiesāšanās beigsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!