Foto: DELFI

Pēdējo mēnešu laikā šovā Saimnieks meklē sievu iepazītās Magones Burkas un viņas otrā bērniņa tēva Venta Vītola (abi attēlā) dzīves jau šķita nokārtojušās, bet neilgi pēc gadu mijas brašo Venti satraucis kāds negaidīts notikumu pavērsiens.

Mazais Raimonds Saulgaitis pasaulē nāca pērnā gada vasarā, bet tēvam ar mazuli tikšanās liegta.

"Šī sieviete nelietīgi izturas pret saviem bērniem un bērnu tēviem, slēpjot bērnus no viņu tēviem !" šonedēļ satraukts sociālajos tīklos vēstīja Ventis.

Sarunā ar DELFI Izklaidi viņš paskaidroja, ka kopš pirmdienas par Magoni neesot nekādu ziņu.

"Burka ar bērniem ir pazudusi. No sākuma telefons sauca, bet tagad ir izslēgts. No vairākiem numuriem mēģināja cilvēki viņu sazvanīt, bet veltīgi," stāsta Ventis.

Ar viņu sazinājies arī Magones vecākā dēliņa Roberta tēvs, kurš strādā Lielbritānijā - viņš savai atvasei uz Liepāju sūtījis dāvanu vārdadienā, bet kurjeram bērna māti tā arī nav izdevies atrast un sūtījumu nodot.

Jau vēstīts, ka Magone un Ventis iepazinās šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā. Lai gan šovs abiem noslēdzās cerīgi, Magonei izvēloties Venti no visu potenciālo kandidātu vidus, pēc filmēšanās sākās likstas.

2013. gada septembrī pārītis devās šova veidotāju dāvātajā Vidusjūras kruīzā, kur Ventis Magoni bildināja un tika ieņemts abu kopīgais mazulis. Taču mierīgas kopdzīves vietā Magone steidza meklēt laimi atraidītā šova dalībnieka Rasmusa skavās. Vien secinot, ka Rasmusa rocība neļaus uzturēt Magoni un viņas divus bērnus, sieviete atgriezās pie Venta.

Pāra kopdzīve ilga vien pāris nedēļas, pēc kurām abi metās sūdzēties medijiem par vardarbību ģimenē, strīdos vainojot viens otru.  Stāsts, kurš bija sācies romantisku cerību pilns, noslēdzās skarbi.

Magone ar Venta bērnu zem sirds aizbēga no Latvijas, bet Ventim nācās ar smilšpapīru noberzt no auguma tetovējumu, kas atgādināja par Magoni, un apprecēt sava pirmā dēla mammu.

Šovasar pasaulē nāca abu dēliņš Raimonds Saulgaitis, bet tas abu nesaskaņas nemazināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!