Foto: Vida Press

Tabloīdi kā zem lupas turpina vētīt nopelniem bagātā jamaikiešu sprintera Useina Bolta gaitas aizvadītās nedēļas nogalē Rio naktsklubā. Publiskajā telpā tika nopludināti foto, kuros viņš visai intīmā brīdī iemūžināts kopā ar brazīliešu studenti Džeidiju Duarti (abi attēlā), un 20 gadus vecā sieviete šonedēļ žurnālistiem atklājusi, kāds bijis sekss ar slaveno atlētu.

Atgādinām, ka Bolts, kuram jau aptuveni divus gadus ir romantiskas attiecības ar Kasiju Benetu, sestdienas naktī kādā Riodežaneiro naktsklubā atzīmēja 30 gadu jubileju un panākumus olimpiskajās spēlēs.

Bolts atlaida bremzes pēc pilnas programmas – viņš malkoja kokteilīšus, tverkoja kopā ar vairākām brazīlietēm, skūpstījās ar nepazīstamām daiļavām un vakara noslēgumā uz olimpisko ciematu devās kopā ar 20 gadus jauniņo Duarti.

Vēlāk tabloīdi noskaidroja, ka Duarte ir savulaik ļoti ietekmīga Rio narkobarona atraitne un divu bērnu māte. Sieviete izdevumam "The Daily Mail" sniegusi ekskluzīvu interviju, kurā atklājusi pikantas detaļas par tā vakara notikumiem.

Duarte stāstījusi, ka Bolts sestdienas naktī naktsklubā pamatīgi uzdzīvojis un plosījies. Savukārt uz rīta pusi pie meitenes kompānijas pienācis sportista miesassargs, kurš izmantojis "Google" tulkotāju, lai pavaicātu, vai viņa būtu ieinteresēta doties līdzi sportistam uz viņa mājām.

Daiļava apgalvo, ka viņa sākumā Boltu nav atpazinusi un nojautusi, kas viņš ir. Turklāt meitene nemaz nav vēlējusies doties viņam līdzi. Tiesa, viss mainījies, kad sportists nodemonstrējis savu sešpaku un leģendāro "uzvaras pozu".

Abi devušies uz Bolta istabiņu olimpiskajā ciematā. Duarte stāstījusi, ka telpa bijusi tīra un kārtīga, tajā bijušas divas nelielas gultiņas. Lai radītu attiecīgo noskaņu, sportists savā telefonā uzlicis Riannas dziesmu "Work".

Tad abi metušies viens otra skavās un ļāvušies kaislei. Duarte sacījusi, ka Boltam esot īsta čempiona augums, savukārt vīrišķā mantība gan esot kā normālam vidusmēra puisim.

Abiem bijis sekss divas reizes. Katra mīlēšanās aizņēmusi aptuveni vienu stundu. Viņa sacījusi, ka tas neesot bijis nekāds sprints, bet gan drīzāk maratons.

Lai gan Duarte nav prostitūta, Bolts viņai pēc seksa iedevis 100 eiro banknoti, jo vēlējies viņai palīdzēt. Meitene ir bezdarbniece un audzina divus bērnus. Arī gultā saziņa notikusi ar "Google" tulkotāja palīdzību.

Pēc seksa abi laiskojušies gultā un uzņēmuši selfijus. Tad arī tapušas bēdīgi slavenās pašbildītes, kuras Duarte nosūtījusi saviem draugiem un kāds no paziņām nopludinājis medijiem.

Bolts solījis ar Duarti atkal satikties paralimpiskajās spēlēs septembrī, taču pagaidām izskatās, ka tas nenotiks. Tādēļ meitene jūtas nedaudz vīlusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!