Foto: Vida Press

Kamēr Latvijas jaunās selfiju karalienes meklējumi vēl turpinās, britu tabloīdi ar neatslābstošu interesi seko līdzi savas selfiju karalienes Kārenas Dancukas (attēlā) privātās dzīves nebūšanām.

Jūnija sākumā tapa zināms, ka izjukusi Kārenas un viņas laulātā drauga, Lielbritānijas parlamenta locekļa Saimona laulība, un tagad slavas kārā dāma atklājusi, kāpēc tas noticis.

Pēc paziņojuma par šķiršanos izskanēja runas, ka Kārenai bijis mīlas sakars ar privāto treneri un tas arī pielicis punktu viņas laulībai, tomēr pati dāma to noliedz, visu vainu uzveļot savam vīram.

Pēc tam, kad vīrs bija publiski paudis aizdomas par sieviņas dēku, viņa metusies aizstāvēties, izmantojot uzbrukuma taktiku – Kārena pavēstījusi, ka viņas vīrs ir "uzpūtīgs alkoholiķis" un pie laulības izjukšanas novedis seksa trūkums.

"Mums nebija seksa, un beigās mēs vairs pat neskūpstījāmies. Es vairs nerosināju viņa fantāziju, un starp mums vairs nebija dzirkstelītes," izdevumam The Sun skaidrojusi Kārena.

"Cilvēki domā, ka viņš ir patiešām mierīgs un jauks cilvēks, bet kādu viņa personības šķautni citi nezina. Viņš cīnās ar dusmu kontrolēšanu, bet tad, kad viņš piedzeras, kļūst tikai sliktām," bijušā vīra trūkumus uzskaitījusi selfiju karaliene.

Kārena arī brīdinājusi – Dancuka kunga mēģinājumi padarīt bijušo sievu par vainīgo esot viņa sabiedrisko attiecību komandas nopelns, jo viņi baidoties, ka Kārena varētu plašākai sabiedrībai atklāt neglaimojošu patiesību par politiķi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!