Foto: Vida Press
Šovbiznesa daiļā dzimuma zvaigznēm arvien biežāk nākas publiski taisnoties par savu ķermeni un tā aprisēm. Tā, piemēram, britu šovu zvaigzne Ebigeila Klārka (attēlā) aizstāvējusi savas mākslīgi uzlabotās krūtis.

Šopavasar lielu ievērību izpelnījās foto, kuros visā krāšņumā bija iespējams novērtēt 24 gadus vecās Ebigeilas krūtis. Daiļaviņa, dodoties baudīt Londonas naktsdzīvi, tās bija iespīlējusi mežģīņotā topiņā.

Toreiz mediji un sabiedrība meitenes krūtis ne tikai apbēra ar komplimentiem, bet arī izsmēja. Interneta troļļi un nešpetni komentētāji ņirgājās, ka Ebigeilas pupiņi izskatoties pēc diviem greipfrūtiem, kas pielipināti viņas ķermenim.

Sociālo tīklu lietotāju un interneta komentētāju nežēlība ļoti sāpinājusi jauniņo šovu zvaigzni. Nesenā intervijā izdevumam "Closer" Ebigeila stāstījusi, ka neglaimojošie komentāri viņu ļoti aizskāruši.

Sieviete skaidrojusi, ka viņai pašai savas mākslīgi uzlabotās krūtis šķietot pilnīgi normālas un skaistas, tādēļ viņa nesaprot, kādēļ ļaudis ap tām sacēluši tik lielu brēku.

Tiesa, meitene gan atzinusi, ka, iespējams, liktenīgajā aprīļa naktī viņa bija izraudzījusies ne pārāk atbilstošu tērpu. Viņasprāt, mēģīņu tops vainojams pie tā, ka pupiņi izskatījušies tik samāksloti.

Daiļaviņa ir pārliecināta, ka komentētāji no mušas uzpūtuši ziloni – viņas krūtis, lai gan uzlabotas, izskatoties gluži kā īstas. Turklāt meitene pat ne mazdrusciņ nenožēlo, ka gūlusies zem skalpeļa.

Krūšu palielināšanas operācija Ebigeilai tika veikta 2012. gadā. No neliela A izmēra krūtīm viņa tika pie 32D izmēra apaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!